Firmaopplysninger:

Mulieres.dk (Sapa Group ApS)
Nordre Strandvej 25
6731 Tjæreborg
Danmark
CVR: 38539345

Tlf. +45 71793272
E-post: Kundeservice@mulieres.dk

 

Produktinformasjon:

På Mulieres.dk opplyses varens vesentlige egenskaper. For ytterligere opplysninger eller spørsmål til de eksisterende opplysningene, kan det sendes en e-post til Mulieres via kontakt oss-siden.

 

Bestilling:

Når du har funnet de varene du ønsker å kjøpe, og lagt dem i handlekurven, skal du fylle ut dine personlige opplysninger og betalingsinformasjon. Når du har akseptert handelsbetingelsene, og gjennomført betalingen, mottar du automatisk en ordrebekreftelse på e-post. Beløpet trekkes først når pakken sendes fra oss. Vi tar forbehold om skrivefeil, lagerfeil og utsolgte varer. Ved varer kjøpt på salg, gis ikke rabatten med tilbakevendende kraft.

 

Priser:

Alle priser er dagspriser og gjeldende kun på bestillingsdagen. Prisene endres løpende. Kjøper blir fakturert for den prisen som gjelder på bestillingsdagen, såfremt Mulieres aksepterer ordren.
Alle priser som vises her er inkl. toll.

 

Risikoen for hendelig ødeleggelse eller forringelse:

Først på det tidspunktet hvor de bestilte varene er kommet i kjøpers besittelse overdras risikoen for at de bestilte varene går til grunne, eller skades, på grunn av hendelige forhold, til kjøper.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Mulieres.dk har gjort det enkelt for deg å få relevant informasjon på andre hjemmesider via lenker. Disse hjemmesidene er utenfor Mulieres.dk’s kontroll. Vi kan ikke på noen måte holdes ansvarlig for innholdet på disse sidene.

Selger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tap som følge av at de bestilte varene kommer for sent frem til kjøper, eller de bestilte varene lider av mangler, når forsinkelsen eller manglene skyldes kjøpers handlinger, unnlatelse eller forhold som ligger utenfor Mulieres kontroll, for eksempel krig, opprør, uroligheter, brann, inngrep fra staten, beslagleggelse, valutarestriksjoner, arbeidskonflikter av enhver art, deriblant streiker, lockout og lignende.

 

Bytte

For å kunne betjene deg beste mulig, skal du legge inn en ny ordre på den rette størrelsen eller fargen, dersom du ønsker å bytte. Når vi mottar din(e) vare(r) i retur, vil vi kreditere beløpet til den betalingsmetoden du har valgt.

 

Returnering

Du har 14 dagers returrett – Mulieres tilbakebetaler det mottatte beløpet minus fraktprisen.

Les alt om returnering her

  

Returnering etter 14 dager

Hos Mulieres tar vi også imot returer etter at de 14 dagene med returrett er overskredet. I dette tilfellet kan du ikke få pengene dine refundert, men vil i stedet få tilsendt en elektronisk tilgodelapp til din e-post. Dette gjelder også f.eks. ved kjøp av gaver, hvor returfristen på 14 dager overskrides.

 

Reklamasjonsrett

I henhold til kjøpsloven er det 2 års reklamasjonsrett på varer kjøpt hos Mulieres.

Dette betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen – avhengig av den konkrete situasjonen. Det er selvfølgelig et krav at mangelen ikke har oppstått som følge av feilaktig bruk av varen, eller annen skadevoldende atferd. Du skal huske å reklamere innenfor rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen. Les alt om reklamasjonsrett her.

 

  

Forbehold om endringer:

Mulieres forbeholder seg retten til å endre og oppdatere de regler og betingelser som gjelder for dette nettstedet. Derfor er det viktig at du løpende holder deg orientert om det har skjedd noen endringer.

 

Klagemuligheder

Hvis du som forbruker vil klage på kjøpet ditt, skal du kontakte vår kundeservice. Hvis det ikke lykkes oss å finne en løsning, kan du sende klagen til:

Forbrugerrådet
Postboks 463 Sentrum
0105 Oslo
www.forbrukerradet.no

Eurpoeiske borgere som er bosatt utenfor Europa, bes sende klagene sine til EU Comissions Online Complaints Platform: www.ec.europa.eu/odr

Når du klager skal du opplyse vår e-postadresse, kundeservice@mulieres.dk, og adressen til den siden du foretok kjøpet ditt på.