Historien om Mulieres
Mulieres er din nye online klesbutikk, hvor du finner et bredt utvalg av moderne design til gode priser. Du vil blant annet finne kjente danske brands som Jacqueline De Yong, Pieces, Vero Moda, Sisters Point, Only, Neo Noir og vårt eget merke, Mulieres. I tillegg arbeider vi hver dag på å velge unike items fra utlandet som du finner unike Chosen. Vi har konstant fingeren på pulsen og hver uke finner du massevis av nyheter i vår nettbutikk. Uansett årstiden eller anledningen, er du sikret å finne akkurat det du søker etter hos Mulieres.no.

Mulieres ble stiftet i 2016 og eies av søstrene Sabrina og Christina. Det hadde lenge vært vår drøm å få vår egen nettbutikk, hvor fint tøy innenfor de nyeste trendene og rimelige priser går opp i en høyere enhet. Mulieres betyr kvinne på latin og nettopp derfor valgte vi navnet, da vi ønsker å inspirere kvinner med flotte klær.

Vår egen kolleksjon
I august 2020 lansert vi vår første egen kolleksjon – en drøm vi hadde arbeidet med i mange år. Vi hadde lenge hatt et ønske om å sette vårt eget preg på moteindustrien og derfor valgte vi å lansere vårt eget klesmerke, Mulieres. Alle våre prints er håndtegnet og dermed helt unike, da de utelukkende forhandles hos Mulieres. Så det er fokus på det unike, og høy kvalitet, til overkommelige priser.

Kunden i sentrum
Hos Mulieres setter vi alltid kunden i sentrum og ønsker å gi den beste mulige service, når det handles hos oss. Vi er til rådighet gjennom hele prosessen, og det er alltid mulig å kontakte oss via e-post eller sosiale medier, hvor vi svarer innenfor noen få timer. Vi setter dessuten vår ære i å inspirere våre kunder på vår nettbutikk og sosiale medier, hvor vi hver dag poster mange forskjellige styles og stylingkombinasjoner. 

Vi håper at Mulieres vil være til inspirasjon og glede for mange motebevisste kvinner. 

Kjærlige hilsener
Christina og Sabrina