Hvis du, mot forventning, ikke er tilfreds med varene dine, har du 14 dagers returrett, gjeldende fra den dagen du har mottatt beskjed om at pakken kan hentes eller at den er levert til din hjemmeadresse.

Du skal benytte en returetikett fra vår returportal, og det er viktig at den brukte etikett (når varen sendes fra oss til deg) ikke er synlig. Returetikett koster 99 NOK og det trekkes fra beløpet du må ha refundert.

 

SLIK RETURNERER DU KJØPET DITT: 

1. Fyll ut returskjemaet som fulgte med i pakken din og vedlegg den i din returpakke

2. Pakk varene i en pose, eske, konvolutt eller lignende

3. Gå til vår returportal og hent din Bring returetikett:

 *Skriver kreves. Pakkeetiketten vil bli levert som PDF-fil. Det er derfor nødvendig at du har tilgang til en printer på et tidspunkt slik at du kan skrive den ut.

Varen skal returneres i samme stand som ved levering, og være omhyggelig pakket inn. Gjennomsiktige poser til varene skal alltid sende med i retur.   

 

TILBAKEBETALING:

Når vi har behandlet din returpakke, vil du motta en kreditnota på e-post. Deretter vil beløpet i de fleste tilfeller være disponibelt på din konto innenfor 6 hverdager.
Vi behandler returpakker et par ganger i uken – vi takker deg på forhånd for din tålmodighet.

Ønsker du å se hvor langt din returpakke har kommet? Du kan tracke den på Bring's hjemmeside ved hjelp av ditt pakkenummer, ved å klikke HER

Returnerer du etter de 14 dagene med returrett er det ikke mulig å få pengene refundert. I stedet vil du få tilsendt en elektronisk tilgodelapp via e-post, som er gyldig i 2 år, hvis vi vurderer at det fremdeles er mulig å selge varen videre til samme pris.

 

BYTTE:

Ønsker du å bytte varen din til en annen størrelse, ber vi om at du gjør at nytt kjøp på shoppen. Dette sikrer deg rask ekspedering av den nye ordren.

 

HVIS DINE 14 DAGERS RETURRETT ER OVERSKREDET:

Hvis dine 14 dagers returrett er overskredet, og du etter avtale med oss vil få en tilgodelapp, skal du vente med å gjøre et nytt kjøp til du har fått den utstedte tilgodelappen. Når returpakken din er behandlet på vårt lager, trekkes 99 NOK fra beløpet du må ha refundert.JULEGAVER:

Du kan allerede kjøpe julegaver hos Mulieres. Julegaver BYTTES frem til 12. januar 2024. Det er mulig å bytte til en annen vare, eller få utstedt kredittbevis. Ønsker du pengene tilbake, er dette mulig dersom du sender returpakken i dagene mellom jul og nyttår 2023.

  

VARER TAS IKKE RETUR HVIS:

– Varen er påført parfyme, sminke, dyrehår eller røyk-/svettelukt ved retur.
– Varen har vært brukt (f.eks. hvis hangtags eller andre merker er fjernet).

Dette sikrer at du som kunde alltid mottar en vare som er ubrukt.

 

REKLAMASJONER:

Skal du returnere en reklamasjon? Les mer her